Boendet på Ekeliden B&B

Utörver att tillhandahålla ett traditionellt B&B-boende som inkluderar frukost, sänglinne, handdukar och slutstädning, kombinerar vi detta med möjlighet till självhushållning. Köket i Lillstugan och pentryt i Lackeringen är således fullt utrustade med kyl, frys, spishäll, ugn, mikro, diskmaskin, elvisp, kaffebryggare, vattenkokare, kok- och stekkärl, glas, porslin och bestick samt övrig utrustning som brukar finnas i ett kök Dessutom finns där lite basvaror för den som vill självhushålla (senap, ketchup, socker, salt, kryddor, olja, vinäger, etc).

Vi hoppas och tror att du kommer att tycka att Ekeliden B&B är ett bra val när du letar efter boende i Ulricehamnsbygden!


Lillstugan har plats för max sex personer

Stugan är ca 44 kvadratmeter stor fördelat på vardagsrum, sovrum, ett litet kök samt duschrum med toalett.

I vardagsrummet finns en bäddsoffa och matmöbel. Där finns också TV, DVD-spelare och DVD-filmer. TVn tar bl a in några sport-, barn- och filmkanaler samt ett par internationella nyhetskanaler. I vardagsrummet finns också böcker och sällskapsspel för både barn och vuxna.

I sovrummet finns två familjevåningssängar med 120 cm breda undersängar och 80 cm breda översängar.

I köket kan 2-3 personer sitta runt bordet.

Utanför Lillstugan finns en trädgårdsdamm med fiskar. Då det är säsong, finns det utemöbler, grill och grillkol på uteplatsen.

Vi har ännu ingen wi-fi i Lillstugan, men vilken dag som helst nu ...

Efter förfrågan, accepterar vi husdjur i Lillstugan.


Lackeringen har tre rum med totalt sju bäddar

Det finns tre rum i Lackeringen - ett dubbelrum, ett tvåbäddsrum och ett familjerum med plats för tre personer. Rummen är ca 11-12 kvadratmeter stora. Alla rum har egen dusch och toalett samt TV (endast svenska markkanaler).

I Lackeringen finns också ett sällskapsutrymme samt ett pentry som våra gäster gemensamt disponerar. I det gemensamma utrymmet finns också en TV-hörna med DVD-spelare och filmer. På denna TV kan man bl a se några sport-, barn- och filmkanaler samt ett par internationella nyhetskanaler. Våra gäster har också tillgång till böcker och sällskapsspel för både barn och vuxna.

Dubbelrummet och tvåbäddsrummet har utsikt över de lantliga nejderna. Trebäddsrummet ligger på gaveln och vetter mot ett av våra andra hus (Fabriken).

Då det är säsong, finns det utemöbler, grill och grillkol på uteplatsen utanför Lackeringen.

Våra gäster har tillgång till gratis wi-fi i Lackeringen.

För allas trevnad undanber vi oss husdjur i Lackeringen. (Efter förfrågan tillåter vi emellertid husdjur i Lillstugan.)