Badupplevelse

Nu kan vi erbjuda våra B&B-gäster en härlig badupplevelse. Vi rekommenderar att man startar i den heta vedeldade bastun och att bastubadet varvas med uppfriskande dopp i utomhuspoolen (endast öppen från sen vår till tidig höst). När man känner sig nöjd med bastubadandet, är det underbart att sjunka ner i den uppvärmda utomhusjacuzzin och njuta av dess härliga massagestrålar.

Poolområdet är inte allmänt tillgängligt för våra gäster, utan det är bara gäster som bokat en badupplevelse som har tillgång till denna del av Ekeliden. Badupplevelsen måste förhandsbokas. Vid bokningen kommer vi överens om passande dag och tid. Vi accepterar badsällskap om 1-5/6 personer och badtiden är max 2,5 timma.

Vi gör naturligtvis allt för att hålla jacuzzin ren och fräsch för våra gäster. Ett rent och fräscht bad förutsätter emellertid att också gästerna respekterar vårt krav på renlighet. Det finns ingen dusch i anslutning till poolområdet, utan våra gäster hänvisas därför till den dusch de har i det egna boendet. Vi vill också göra våra gäster uppmärksamma på att det inte finns någon toalett i anslutning till poolområdet.

Badupplevelsen kostar 225 kr/person. Barn under tre år badar gratis och för barn mellan tre och tio år betalar man halva priset. I priset ingår lån av badrock, badhandduk och badtofflor (samt en värmande mössa kalla höst- och vinterdagar/-kvällar). I priset ingår också lite snacks och förfriskningar.

Slå en signal till 0321-700 88 för ytterligare information eller för att boka.

Glöm inte att ta med dig badkläderna (och badblöjorna om de yngsta behöver sådana)!